Zandverstuiving Doornspijk & Elburg

Zandverstuiving Doornspijk
Voor het maken van mijn website heb ik diverse fotoshoots gedaan. Eén van de mooiste shoots, die ik heb mogen doen, was op de zandverstuiving bij Doornspijk. Om een goede fotograaf te vinden, ben ik gaan googelen, al snel kwam ik een fotograaf tegen, die mij erg aansprak. De website van fotograaf Cor van der Waal zag er erg goed uit. De naam van de site is Fotografiecor.nl[1]. Met deze fotograaf had ik gelijk een goede klik. De eerste fotoshoot met Cor van der Waal vond plaats op dinsdag 7 juli 2020. De fotoshoot bestond op deze dag uit twee delen. Het eerste deel van de fotoshoot vond plaats op een prachtige locatie in de natuur, de zandverstuiving bij Doornspijk. Het tweede deel van de fotoshoot op 7 juli 2020 vond plaats in het oude vestingstadje Elburg.

Website Rein Arjan Zijlstra
Voor mijn bierige website[2] wilde ik natuurlijk een serie professionele foto’s van een aantal zeer smaakvolle bieren. Eén van de leukste dingen die je met je vrienden kan doen, is spontaan een dagje op stap gaan. Je kan op het terras gaan zitten, bij iemand in de tuin, naar het strand gaan of naar het bos gaan. Zelf vind ik het erg leuk om naar een mooi natuurgebied te gaan. Daarom heb ik ervoor gekozen om naar de zandverstuiving bij Doornspijk te gaan. Fotograaf Cor van der Waal heeft op de bovenstaande foto een aantal van mijn favoriete bieren vastgelegd, met mijzelf als Internationaal Biersommelier op de achtergrond, bij de zandverstuiving bij Doornspijk. Wat is nu eigenlijk een zandverstuiving? Een zandverstuiving is een open plek op de heide waar nauwelijks begroeiing is en waar het zand door wind en regen wordt verstoven. Aan de randen van zulke zandverstuivingen zijn vaak hele mooie bomen en struiken te vinden.

Bieren
De bieren op de bovenstaande foto behoren tot mijn favoriete bieren. Op de foto staan Gulpener Château Neubourg (Pilsener, 5,5% alcohol), Gulpener Ur-Hop (India Pale Lager, 6% alcohol), Jopen Mooie Nel IPA (India Pale Ale, 6,5% alcohol) en Gulpener IJsbock (IJsbock, 10,3% alcohol). Persoonlijk hou ik van bittere en hoppige bieren. De vier bieren, die ik zojuist heb genoemd, hebben als overeenkomst dat ze bitter van smaak zijn. Deze bieren zou ik met vrienden graag meenemen om te genieten in de natuur. Wel is het belangrijk, dat je ervoor zorgt dat je vervoer naar huis regelt, zodat alle vrienden kunnen genieten van deze smakelijke bieren.

Elburg
Het tweede deel van de fotoshoot, op dinsdag 7 juli 2020, vond plaats in het vestingstadje Elburg. Aan het einde van de 14e eeuw kreeg Elburg stadsmuren, grachten en verdedigingstorens. En ook het stratenpatroon van Elburg is grotendeels afkomstig uit de 14e eeuw. Elburg ligt ongeveer 15 minuten rijden ten noorden van de zandverstuiving bij Doornspijk. En ook in Elburg heeft fotograaf Cor van der Waal een aantal gave foto’s gemaakt. Een aantal van deze foto’s is dan ook terug te vinden op mijn website.

Over de foto’s, die door fotograaf Cor van der Waal bij de zandverstuiving bij Doornspijk en Elburg zijn gemaakt, ben ik zeer te spreken. Ik kan deze fotograaf dan ook van harte aanbevelen, mocht je nog op zoek zijn naar een goede fotograaf.


[1] Bron: www.fotografiecor.nl/fotograaf/

[2] Bron: www.reinarjanzijlstra.nl

Zandverstuiving Doornspijk & Elburg
Schuiven naar boven