AK (Dissident Warrior Edition)

AK (Dissident Warrior Edition)
AK (Dissident Warrior Edition) is een Tripel New England IPA van Adroit Theory Brewing Company. Het bier heeft een alcoholpercentage van 10,5%. De smaak is zoet en licht bitter. Het bier is hoppig, juicy, aromatisch en heeft mooie tonen van tropisch fruit.
Op het prachtige blik staat ook een Bier- en Spijsadvies. AK (Dissident Warrior) gaat heel mooi samen met Grayson kaas. Grayson is een Amerikaanse gewassen korstkaas.

Adroit Theory Brewing Company
Adroit Theory Brewing Company komt uit de Amerikaanse stad Purcellville in de staat Virginia. De brouwerij is opgericht in 2014 door Mark en Nina Osborne. Bij de brouwerij kan je de bieren van Adroit Theory ook proeven. In hun ‘taproom’ (proeflokaal) zijn 16 bieren op de tap verkrijgbaar en 20 bieren op blik of fles. In de taproom van Adroit Theory zijn ook diverse borrelhappen verkrijgbaar. Zo zijn er verschillende soorten kaas, noten, chips en vleeswaren te bestellen.

De bieren van Adroit Theory Brewing Company worden voor het grootste deel op blik afgevuld en zijn zeer smaakvol. De bierblikken zijn een lust voor het oog om te zien.

AK (Dissident Warrior Edition)
Schuiven naar boven